Biano Star

Tool-ul Biano Star adună recenzii sociale, inclusiv fotografii ale produselor achiziționate de la clienți, pentru a crește vânzările magazinelor online de pe marketplace-ul Biano

Activare

Importanța recenziilor clienților

Credibilitate și dovadă socială

Cu toții își doresc să elimine riscurile în timpul cumpărăturilor online. Cunoscând experiența altor persoane și părerile acestora despre un anumit produs și firmă pot face procesul de luare a deciziilor cu privire la o achiziție mult mai ușor. Recenziile clienților arată gradul de credibilitate într-un magazin online și dovada socială a produselor.

Marketingul consumatorilor

Recenziile online pozitive valorează foarte mult și pot oferi afacerii dvs. avantaje pe care o simplă campanie de marketing nu le poate oferi. Pe scurt, recenziile sunt precum niște micro-campanii de marketing care continuă să funcționeze mult timp după ce recenzia online a fost postată.

Fidelizarea clienților

Clienții fideli vă păstrează fluxul. Consumatorii care își fac timp pentru a lăsa o recenzie online pentru afacerea dvs. sunt mult mai probabil să simtă o anumită fidelitate față de magazinul dvs. online și să revină în continuare, precum și cei care vor achiziționa produse pe baza acestor recenzii și sunt mulțumiți de ele.

9/10

consumatorii citesc recenziile înainte de a face o achiziție

49%

dintre cumpărători au încredere în recenziile online la fel de mult ca în recomandările personale

25%

creșterea ratei de conversie

În 28/31

segmente în care utilizatorul și-a schimbat brandul preferat pe baza recenziilor

JUMĂTATE

dintre toți utilizatorii de pe internet postează recenzii online cel puțin o dată pe lună

69%

recenziile produselor care includ fotografii sau videoclipuri ale produselor sunt mai credibile

Biano Star - calea spre mai multe vânzări

Recenziile par să fie cel mai important factor de clasare în căutarea locală. Acestea ajută companiile să se claseze bine, chiar dacă au profiluri de link-uri de calitate scăzută.

Beneficii

Un ranking mai mare a produselor înseamnă o mai mare vizibilitate pe marketplace-ul Biano

Pachet complex de date în mod gratuit de la un focus grup în profilul de Shop admin pe Biano

Atragere mai rapidă de clienți noi și obținerea unui avantaj în procesul lor de luare a deciziilor

Cum funcționează Biano Star

1. Revizuirea magazinului online pe mai multe niveluri

Fiecare recenzie de magazin online evaluează comunicarea, livrarea, prețul și satisfacția clienților în general.

2. Revizuirea produselor pe mai multe niveluri

Revizuirea produselor constă în raportul preț-performanță și este afișată în cadrul pieței Biano, prin acordare de stele, comentarii și poze ale produselor.

3. Clasament îmbunătățit pe Biano și în insigna Biano Star

După ce un client lasă o recenzie despre magazinul online și produsele sale, recenziile vor fi afișate automat pe marketplace-ul Biano, iar clasamentul produselor evaluate va fi îmbunătățit. Insigna Biano Star va afișa, de asemenea, un clasament actualizat al magazinului online.

Doriți să aflați mai multe?

Irina Hule Account manager

support@biano.ro

Doriți să aflați mai multe despre Biano Star și beneficiile sale pentru magazinul dvs. online? Luați legătura cu reprezentatul nostru Biano.

Rezervați un apel

FAQ

1. Este Biano Star un serviciu cu plată?

Serviciul este gratuit. Implementarea Biano Star va îmbunătăți, de asemenea, clasarea produselor dvs., ceea ce înseamnă că puteți licita mai puțin pentru produsele pe care ați dori să le creșteți pe piața Biano. Datorită recenziilor, produsele dvs. vor fi plasate mai bine pe piața Biano în mod gratuit.

2. Cât de solicitantă este implementarea din punct de vedere tehnic?

Implementarea este foarte ușoară dacă aveți deja implementat Biano Pixel. Dacă nu aveți deja această funcție, este o bună oportunitate să implementați ambele servicii în același timp, deoarece sunt interconectate.

3. Ce se întâmplă dacă recenziile mele nu sunt bune? Mai pot avea insigna Biano?

Da, puteți. Insigna Biano Star este un indicator valoros al lucrurilor specifice care funcționează sau nu pentru clienți și care pot fi îmbunătățite din partea magazinului online. Prin urmare, insigna Biano Star este un semn important de transparență.

4. Cum profită Biano de pe urma Biano Star?

Ne-am dorit să adăugăm o valoare suplimentară semnificativă produsului nostru și să sprijinim utilizatorii în decizia lor finală cu privire la achiziție. Scopul nostru principal este de a facilita utilizatorilor Biano procesul de luare a deciziilor privind achizițiile acestora.