Pentru parteneri

Pentru partenerii noștri

Pentru e-shopuri suntem parteneri adevărați. Pe lângă optimizarea rezultatelor și punerea în aplicare a instrumentelor noastre, oferim suport în marketing. O să ai posibilitatea să fii prezent în rețelele noastre de socializare, cât și pe alte canale de marketing, suntem disponibili oricând să oferim asistență individuală.

Clasificăm în categorii și filtre produsele voastre și le promovăm regulat. Clienții pot cumpăra produsele tale ușor și clar prin intermediul catalogului, datorită tehnologiilor avansate și instrumentelor dezvoltate special pentru a facilita procesul de cumpărare online a produselor de mobilă și decorațiuni.

De ce să vă alăturați proiectului Biano

Câștigarea clienților noi și creșterea cifrei de afaceri

Extinderea mai ușoară în alte țări cu ajutorul nostru

Suport tehnic și de marketing

Parteneriat CSS gratuit

peste 1000

de magazine electronice partenere

6 milioane

de produse listate

3 comenzi

lansează utilizatorii Biano în fiecare 1 minut

1,5 milioane

de iubitori de mobilă și decorațiuni pe rețelele noastre de socializare

8 țări

extindeti-vă cu noi în 7 țări europene și de peste ocean

Zeci de milioane

de vizitatori în fiecare lună

Funcții unice

Biano tracking pixel

Pixelul Biano ajustează afișarea produselor în funcție de preferințele clienților, contribuind la creșterea veniturilor fără creșterea costurilor. Specificarea Biano Pixel

Statistici clare și optimizare ușoară

Pentru a ține pasul cu cifra de afaceri și eficiența pe care ți-o aduce Biano, punem la dispoziție statistici clare pentru fiecare magazin online.

Sortarea produselor

Susținem principiul de licitații deschise, dar în același timp, sistemul nostru selectează cele mai populare produse din fiecare categorie.