Epuizat
MH-12 Cutitul bucatarului, 24 cm
1.129 RONPreț cu TVA
Parametri
✅Seturi: | La bucată |
✅Model: | Japoneze |
Descrierea produsului
Cutitul bucatarului Masahiro este versatil in bucatarie, deoarece poate fi folosit la prepararea carnii, pestelui si al legumelor. Producatorul de ustensile Masahiro din Seki s-a specializat in cutite de bucatar foarte ascutite pentru bucatari amatori sau profesionisti. Duritatea lamei de 58 - 60 HRC ceea ce duce la o durata de viata foarte lunga a muchiei de taiere. Otelul este format din 0,9% carbon, cu o intarire criogenica suplimentara la -70 grade, duritatea este cuprinsa intre 58-60 (HRC). Cand otelul se intareste, cutitul este racit la minus 70 de grade, astfel incat otelul sa devina foarte ferm si cutitele sa fie durabile. Manerul este fabricat din POM antibacterian, rezistent la apa si, de asemenea, rezistent la caldura, ceea ce inseamna ca manerul este sigur pentru alimente conform HACCP. Cutitul este ideal pentru dreptaci. Lama este ascutita pentru dreapta pentru a sublinia taierea cu mana dreapta.