Pentru prepararea ingredientelor delicioase atunci cand incercati retete creative, gama de cutite Konstanz de Carl Schmidt Sohn ofera trio-ul de ultima ora al elementelor esentiale ale cutitelor de bucatarie. Cutitele de bucatarie KONSTANZ sunt fabricate din 67 de straturi de otel japonez de cea mai buna calitate, iar manerele din lemn sunt intarite cu gheata si garanteaza o taietura perfecta. Lamele sunt fabricate din material de inalta calitate VG 10 HRC 60 + - 2 si sunt echipate cu o forma ergonomica din lemn real, neteda si usor rotunjita pentru o prindere confortabila, care permite o prindere perfecta. Cutitul Konstanz se va dovedi impresionant prin capacitatea sa de a ajuta la o varietate de sarcini in bucatarie, cum ar fi taierea, taierea, felierea sau tocatul carnii, pestelui sau legumelor. Caracteristici: Colectia Konstanz Forjat din otel inoxidabil japonez de calitate superioara pentru o durabilitate exceptionala. Cu margini fine conice pentru o performanta de taiere remarcabila. manerul finisat si lamele din otel inoxidabil promoveaza echilibrul cutitului. Se recomanda ascutirea si spalarea cutitului imediat dupa utilizare. Specificatii: Materialul lamei: otel japonez Material Maner: Lemn real Dimensiune aproximativ:20 x 295 x 40 mm Utilizare si ingrijire: Alegerea cutitului potrivit pentru fiecare sarcina de bucatarie este importanta - un cutit care este prea mare sau prea mic ar putea duce la o taiere de la prea multa forta sau de la o taiere excesiva, iar un cutit cu marginea gresita pentru sarcina ar putea insemna o alunecare care duce la o a taia. Curatarea simpla a cutitelor. Folositi sapun de vase usor si apa curata pentru a indeparta bacteriile si resturile de alimente de pe cutite. Nu lasati cutitele sa stea murdare sau umede - se pot rugini. Spalatul in masina de vase va deteriora cutitele si poate provoca si vatamari, asa ca spalati-va intotdeauna cutitele cu mana. Permiterea unui cutit sa fie asezat nesupravegheat poate duce, de asemenea, la o taiere accidentala. Cutitele dvs. ar trebui sa fie ascutite aproximativ la fiecare 60 de zile daca le utilizati in mod frecvent