Despre Biano

Bine ați venit pe Biano!

Am început ca un catalog de mobilă și decorațiuni, cu viziunea că toată lumea poate avea un cămin frumos. Dar nu este suficient să acumulezi sute de mii de produse din diverse magazine online într-un singur loc. De aceea, lucrăm în permanență la tehnologii care să-ți permită să cumperi confortabil și inteligent prin Biano, fie că ești în căutarea celei mai populare piese de mobilier la cel mai accesibil preț, în stilul preferat, sau a unui produs la care visezi și pe care îl tot păstrezi în galeria telefonului tău.

Scopul nostru este să-ți indicăm, prin intermediul acestor tehnologii, un nou mod de achiziționare a produselor de mobilier și decorațiuni. Vrem să poți cumpăra smart și produse de mobilier - așa cum ești obișnuit să o faci în alte servicii. Căutăm din pretutindeni inspirație pentru tehnologiile noastre, dar le inovăm pe toate singuri în cadrul companiei.

"Scopul nostru este să-ți indicăm, prin intermediul acestor tehnologii, un nou mod de achiziționare a produselor de mobilier și decorațiuni."

Căutare folosind imagini

Încărcă o imagine, iar noi vom găsi produse similare - la prețuri diferite sau în stoc.

Recomandarea produselor similare

Pentru fiecare produs, îți recomandăm variante similare, astfel încât să poți cumpăra, chiar dacă produsul căutat s-a epuizat.

Sortare inteligentă

Întotdeauna vei găsi produsele populare în categoriile din primele pagini.

Personalizarea conținutului

Îți recomandăm și îți amintim de produsele tale preferate de la noi sau din alte magazine electronice.

Filtre specializate

În fiecare categorie, poți alege criteriile pe care trebuie să le îndeplinească viitorul articol.

Analiză avansată

Putem analiza o cantitate mare de date, ca procesul tău de cumpărare să fie cât mai convenabil.

Biano în lume

Dorim să oferim bucuria de a amenaja frumos locuințele, nu doar utilizatorilor din România. În prezent ne puteți găsi în 8 țări și ne pregătim de următoarele.

Cehia

Slovacia

Olanda

România

Brazilia

Ungaria

Portugalia

Grecia

Italia

Echipa noastră

Echipa Biano este formată din oameni minunați, cu experiențe interesante, care au decis să schimbe modul în care oamenii își mobilează casele.

Irina Hule

Business developer

Angelica Tudor

Content specialist

Mirela Munteanu

Marketing specialist