Revistă

Biano Blogger: Interviu cu Oana M. Ștefan

Scrie cu plăcere despre pasiunile ei, despre calatorii si carți. Este o persoană deschisă, adora căldura, soarele si oamenii optimiști. Haideți să aflam mai multe despre bloggerul Oana M. Ștefan

Interviu 30. 9. 2021

Optimizarea bugetului în timpul renovării

Reamenajarea unei locuințe poate fi o adevărată provocare, atât din  punct de vedere financiar cât și din punct de vedere al energiei consumate. Designerul Natalia Berezovskaia ne face câteva recomandări pentru a folosi in mod inteligent bugetul disponibil.

Renovare 13. 9. 2021

Biano Blogger: Locul in care te regăsești zi de zi

Oana Bonu iubește călătoriile, îi place să scrie și să citească, iar din punct de vedere profesional este o persoană focusată pe obiective și pe detalii, mereu dornică să realizeze mai multe.

Interviu 1. 9. 2021

Târgul Național Imobiliar - TNI

Cel mai mare eveniment imobiliar din România și unul dintre cele mai relevante din Europa de Est. TNI marchează tendințele în imobiliare, creează oportunități de afaceri și oferă o platformă unică pentru expozanți.

Inspirație 13. 8. 2021

Biano Blogger: Echilibru între pasiunile profesionale și viața de mamă

Oana Constantinescu scrie de aproape 9 ani, mai exact din noiembrie 2012. Este pasionată de domeniul resurse umane și reușește să îmbine cu succes experiența personală și pasiunea profesională.

Interviu 12. 7. 2021

Admirăm femeile

De-a lungul perioadei noastre de activitate în social media, am avut plăcere să colaborăm cu femei una și una, diferite și speciale fiecare dintre ele, cu pasiuni, visuri, ocupaii și talente variate. Ce le place în a fi femei/ ce admiră la alte femei, mai jos:

Inspirație 8. 3. 2021

Ziua îndrăgostiților

Desigur, este bine să apreciem și să ne bucurăm în fiecare zi de relațiile de afecțiune - în cuplu, de prietenie, familie etc. Însă este plăcut să avem și un prilej de pauză extinsă, în care să le sărbătorim mai pe îndelete.

Idei 15. 2. 2021

Colțul de lectură

Indiferent de sezon, de perioada vieții, dacă suntem bucuroși ori triști, cărțile, poveștile, universurile paralele în care evadăm ori din care învățăm sunt acolo pentru noi.

Inspirație 15. 1. 2021

Lucru/ școală de acasă

Perioada aceasta ne-a schimbat ritmul, rutina și a evidențiat noi nevoi. Acelea de a lucra/ studia, în mod eficient, din propria casă. Spațiul trebuie să fie acum funcțional și în alte scopuri.

Renovare 3. 11. 2020

Atmosferă de toamnă acasă

Odată cu sezonul rece, majoritatea ne schimbăm tabieturile. Hainele pe care le ținem la îndemână, așternuturile, decorațiunile, tipul de flori din vaze, ceea ce consumăm, filmele, muzica, starea de spirit.

Idei 18. 10. 2020

Hai la picnic - construiește amintiri!

Uneori micile ieșiri din rutină, deciziile de a face altfel lucruri pe care oricum le-ai face în ziua respectivă, adăugarea unor detalii în rețeta zilei, toate acestea sunt cele care ne reîncarcă bateriile, aduc bucurie și rămân ca amintiri de preț.

Inspirație 11. 9. 2020

Căutare după imagini: cum funcționează?

Comanzi mâncare online, compari prețuri pentru cazări atunci când plănuiești o vacanță sau pentru un nou produs electronic pentru casă. Atunci de ce nu și pentru mobilă? Am lansat căutarea după imagini - start la smart shopping!

Idei 2. 9. 2020

Cum ar trebui să fie amenajată camera elevului de clasa întâi

Începutul unui nou an școlar, mai ales în clasa întâi, este un moment emoțional atât pentru copii cât și pentru părinți. Cum să amenajați camera unui elev de clasa întâi, astfel încât să poată învăța în confort, dar să aibă și suficient spațiu pentru joacă.

Inspirație 28. 8. 2020

Vara pe terasa de acasă

Profită de colțul tău de aer liber, fie că este vorba despre o grădină ori un balcon! Cu câteva piese de mobilier și accesorii îl poți amenaja astfel încât să petreci cât mai mult timp acolo :)

Inspirație 11. 8. 2020

Grădina ecologică: creșterea, fertilizarea și compostarea fructelor și legumelor

Cultivați plantele în grădină ecologică fără substanțe nocive! Avem sfaturi pentru fertilizarea adecvată, despre procesul de compostare și iluminatul ecologic.

Stil de viață eco 15. 4. 2020

Ghid ECO: Materiale textile sustenabile

Sunteți fanul locuințelor ecologice? V-am pregătit un ghid despre materialele textile, pe care le puteți găsi pe Biano și care sunt atât sustenabile, cât și prietenoase cu mediul. Puteți ajuta natura prin alegerea materialelor sustenabile.

Stil de viață eco 26. 3. 2020

Ghid pentru o locuință ecologică: sfaturi pentru economisirea energiei

Creșterea prețurilor, efortul de a salva natura, sunt numeroase motive pentru reducerea energiei pentru gospodăriile noastre. Avem câteva sfaturi pentru dvs. despre cum să economisiți gazul, electricitatea și apa, astfel încât să nu pierdeți din confort.

Stil de viață eco 28. 2. 2020

Noutate pe Biano: Cum funcționează secțiunea ECO?

Vrem să vă prezentăm o noutate. Am decis să promovăm comportamentul de cumpărare eco-conștient. V-am pregătit o secțiune ECO, în care, pe lângă produse, veți găsi și inspirație, informații și sfaturi despre un stil de viață sustenabil.

Stil de viață eco 1. 2. 2020