Oala cu aburi este un mare ajutor în bucătărie, folosit pentru a prepara alimente în aburi. O altă utilizare a "oalei cu aburi" este la decongelarea, încălzirea, coacerea sau fierberea alimentelor. Oala cu aburi încălzește apa transformând-o în abur, care apoi intră în recipientul cu alimente și se întoarce la fund. Excelentpentru aburirea și reîncălzirea alimentelor. Fabricat dinoțel inoxidabil premium, prevăzut cufund gros și mânere ergonomice. Capacul din oțel inoxidabil cu ventil de abur permite un control perfect al gătitului. Oala și vaporizatorul nu pot fi utilizate ca două oale separate - partea superioară (vaporizatorul) este perforată (perforată). Diametrul găurilor aprox. 4 mm. Potrivit pentru toate tipurile de aragazuri -gaz, electric, vitroceramică și inducție, se spală în mașina de spălat vase. Dimensiuni:
Oală 18 x 9,5 cm, volum 2,4 l
Vaporieră 18 x 7,5 cm, volum 1,9 l