provocare-balcon-terasa

provocare-balcon-terasa

Până la finalul lunii aprilie, creați un proiect în Biano Studio, o schiță de amenajare a balconului/ terasei ideale pentru voi, și folosiți în denumire cuvântul "provocare" pentru a vă înscrie pentru tragerea la sorți.

Reguli complete pentru provocare în Biano Studio:
Creați un proiect de amenajare a balconului/ terasei ideale pentru voi și câștigați 300 lei pentru achiziții prin magazinele de pe Biano.ro

  1. Organizator

Concursul este organizat de Biano s.r.o.

  1. Data și locul concursului

Concursul se derulează în perioada 1 aprilie 2022 – 30 aprilie 2022 inclusiv, pe teritoriul României.

  1. Participanții la concurs

La concurs poate participa orice persoană fizică în vârstă de peste 18 ani cu reședința permanentă în România (denumită în continuare „participant”). În cazul participării unei persoane sub vârsta de 18 ani, consimțământul scris al este necesar reprezentantul legal.

  1. Condiții de participare la concurs

Creează un proiect public în Biano Studio.
a) Proiectul trebuie să conţină mai mult de 3 produse.
b) Proiectul trebuie să corespundă temei de concurs.
Includeți cuvântul „provocare” în numele proiectului.
Pentru a participa la apel, trebuie să vă înregistrați pe www.biano.ro.

  1. Premiu

5.1 Va exista un singur câștigător, pe care organizatorul îl va selecta la întâmplare pe baza unui proiect publicat în galeria de la https://www.biano.ro/studio.

5.2 Organizatorul va comanda produsele alese de câștigător în limita sumei de 300 lei. Produsele trebuie să fie în stoc și să poată fi plătite online. Organizatorul va trimite premiul doar la adrese din România. Nu se poate revendica premiul sub forma unei reduceri.

5.3 Câștigurile - achiziționarea de produse până la 300 lei - nu includ costurile de transport și ambalare. Organizatorul plătește suplimentar aceste taxe, dacă este cazul..

5.4 Câștigătorul va fi selectat în cel mult 7 zile de la data încheierii apelului.

5.5 Câștigătorul va primi un mesaj cu informații despre îndeplinirea premiului la adresa de e-mail furnizată în timpul înregistrării la www.biano.ro. Câștigătorul trebuie să contacteze organizatorul în termen de 14 zile de la trimiterea e-mailului. Dacă nu face acest lucru, premiul va fi anulat de către organizator.

5.6 Proiectul câștigător va fi anunțat pe paginile de Facebook @Biano România și de Instagram @biano.ro.

  1. Alte condiții

6.1 Produsele alese ca premii (denumite în continuare „produse”) vor fi expediate în baza unei comunicări cu câștigătorul și a furnizării datelor complete de contact ale acestuia. Organizatorul nu este responsabil pentru incapacitatea de a livra produsele câștigătorului. Organizatorul nu este responsabil pentru nicio funcționare defectuoasă a dispozitivelor de comunicații electronice sau a rețelelor electronice sau mobile.

6.2 Este exclusă plata câștigurilor în numerar.

6.3 Participantul poate fi exclus în cazul în care organizatorul constată sau are o suspiciune rezonabilă de comitere de fraudă sau a unei conduite inadecvate, a unui comportament care nu este fair play sau care nu se bazează pe aptitudinile concurentului conform regulilor provocării.

6.4 La concurs nu pot participa angajații și membrii familiei organizatorului și ai altor companii care participă la această competiție.

6.5 Câștigătorul se obligă să verifice coletul/ coletele cu premiile la primire și să semnaleze în 24 de ore eventuale daune sau nereguli.

6.6 Organizatorul nu este răspunzător pentru pierderea, nelivrarea, întârzierea sau deteriorarea produselor mediate de premiu după ce acesta a fost predat livratorului.

6.7 Prin participarea la concurs, participantul este de acord cu regulile și condițiile acestuia și se obligă să le respecte.

6.8 Participantul la apel este de acord cu publicarea proiectului său pe paginile de Instagram, de Facebook și alte pagini de promovare ale organizatorului.

6.9 Regulamentul complet al acestui concurs este disponibil la www.biano.ro.