Meniu principal
Idei

Ziua îndrăgostiților

Desigur, este bine să apreciem și să ne bucurăm în fiecare zi de relațiile de afecțiune - în cuplu, de prietenie, familie etc. Însă este plăcut să avem și un prilej de pauză extinsă, în care să le sărbătorim mai pe îndelete.

Desigur, este bine să apreciem și să ne bucurăm în fiecare zi de relațiile de afecțiune - în cuplu, de prietenie, familie etc. Însă este plăcut să avem și un prilej de pauză extinsă, în care să le sărbătorim mai pe îndelete, care să ne dea un imbold pentru gesturi amânate. @ioanamtc și @diana.tocitu ne oferă inspirație.
mici atenții alternative
mici atenții alternative


Un cadou cu această ocazie nu trebuie să fie neapărat în forma clasică de reprezentare a unei inimi. Important este să fie din inimă și cu personalitate, ceva alternativ poate avea de multe ori mai mult succes și va fi folosit întregul an cu aceeași deschidere.

Chiar și acasă, când vremea nu permite să stăm afară ori pandemia înăuntru în restaurant, acel ritual de pregătire, de la haine și machiaj un pic extra față de cotidian, până la un scenariu diferit, aduc emoții și energie pozitive.
întâlniri chiar și după mulți ani de relație
întâlniri chiar și după mulți ani de relație


Pentru că se spune mereu că dragostea trece prin stomac sau pur și simplu pentru că anumite gusturi sunt aducătoare de bucurie instant. Și clasicele flori.

adaugă acel desert care mereu te binedispune
adaugă acel desert care mereu te binedispune