O selecție inspirată de mobilă şi decorațiuni O selecție inspirată de mobilă şi decorațiuni

Echipa

Cine suntem

Suntem un start-up tehnologic care schimbă modul în care oamenii cumpără mobilă și decorațiuni. Căutăm entuziaști care împreună cu noi să îmbunătățească soluția de a ghida utilizatorii către locuințele lor de vis.

În fiecare zi lucrăm cu tehnologii avansate de inteligență artificială și machine learning, îmbunătățim categorizarea produselor și căutăm noi parteneri de afaceri. Totodată orientarea către utilizatorul final este foarte importantă pentru noi. Ne dorim ca Biano să fie vizibil și depunem eforturi ca tehnologia noastră să aducă beneficii reale oamenilor.

Scopul nostru este creșterea fulgerătoare, de aceea toți au șansa de a influența funcționarea și dezvoltarea societății. Oricine cu un mod de gândire "outside the box” și dorință de dezvoltare, se poate simți la noi ca peștele în apă. Suntem prezenți în 5 țări (CZ, SK, NL, RO, BR), dar planificăm să ne extindem.

  • Gustări, fructe, dejunuri regulate și supe în fiecare miercuri
  • Împărtășim experiența cu alte proiecte din cadrul grupului de succes MITON
  • Profesăm libertatea combinată cu responsabilitate - programul de lucru flexibil sau home office-ul nu reprezintă o problemă
  • Susținem colegii să facă sport, și pentru asta punem la dispoziție cardul Multisport
  • Oferim lecții de limbă cehă și engleză pentru cei interesați
  • Facem o mulțime de activități împreună. Ne place să facem canotaj, ciclism montan sau să jucăm volei
  • Suntem o echipă internațională formată din tineri entuziaști care se bucură cu adevărat de munca lor

Departamentele noastre

Marketing

Cel mai mare departament din Biano este cel de marketing. Ne concentrăm în principal pe performanță, iar automatizarea este esențială pentru noi. În cadrul unui marketplace, optimizăm peste o mie de magazine, datele cărora le prelucrăm. Ne pasă să identificăm cât mai bine grupul țintă și să-l informăm despre toate beneficiile pe care le oferă Biano.

IT

Automatizarea este esențială pentru toate departamentele de IT. Ne asigurăm ca marketplace-ul să funcționeze rapid și sigur. Majoritatea tehnologiilor noastre sunt dezvoltate in house. Combinăm metodele tradiționale cu cele moderne, nu ne este frică de soluții cloud sau on-premise și o putem face cu Terraformem și Ansiblem.

Bussines development/Sales

Echipa Bussines development stabilește cooperarea cu parteneri noi, are grijă de partenerii existenți, optimizează constant rezultatele acestora, ajută partenerii să se extindă în alte țări, oferă sfaturi de marketing și suport cu privire la implementarea tool-urilor noastre.

Content

Departamentul de content din Biano este responsabil de îngrijirea întregului catalog de produse. Lucrăm zilnic cu diferite instrumente de clasificare. Creem colecții de sezon, avem grijă de conținutul categoriilor și setările acestora, cât și de setările filtrelor.

SEO

Sarcina principală a unei echipe SEO este de a analiza ce și cum caută oamenii. Ne focusăm să obținem cât mai mulți utilizatori în organic search și să creștem popularitatea conținutului de pe site.