Afumătoare din lemn 50x50x120cm cu acoperiș metalic
1.031,38 RON
În stoc
Livrare la 19,16 RON, pregătită de expediere
Puteți returna produsul în termen de 14 de zile.
Parametri
✅Tip: | Lemn |
✅Material: | Oțel |
✅Producător: | Bestent |
Descrierea produsului
Afumătoarea noastră din lemn cu acoperiș metalic și dimensiunile de 50x50x120 cm este un accesoriu perfect pentru fiecare pasionat de afumare acasă. În primul rând afumătoarea noastră din lemn este realizată din lemn și metal de calitate, rezistente la căldură și umiditate, ceea ce garantează durata de viață lungă și fiabilitatea acestui produs. Lemnul oferă afumătoarei un aspect natural și rustic, care se va potrivi perfect în fiecare grădină, sau exterior.
Cu dimensiunile de 50x50x120 cm afumătoarea noastră este suficient de mare, pentru a încăpea în ea sufucientă carne la afumat, pentru întreaga familie sau pentru un grup mai mare de prieteni. Dimensiunea sa o face, de asemenea, suficient de compactă, pentru a se potrivi în majoritatea spațiilor de grădină, sau terase.
Construcția din lemn îi conferă afumătoarei un aspect natural și rustic, în timp ce acoperișul metalic asigură protecția împotriva intemperiilor și o durată lungă de viață.
Carcateristicile afumătoarei
prelucrare precisă și atentă
realizată din tablă groasă laminată la rece
afumătoarea este realizată din lemn de molid sacndinav
șemineul și țevile sunt vopsite cu vopsea termorezistentă 900°C
acoperiș metalic cu cantitate reglabilă de fum
echipată cu termometru
șemineul are regulator de alimentare cu aer
după despachetare produsul este gata de utilizare
elemente din lemn ale afumătoarei impregnate anti-incendiu
DIMENSIUNILE EXTERIOARE ALE FOCARULUI
înălțime - 30 cm
lățime - 25 cm
lungime - 30 cm
DIMENSIUNILE INTERIOARE ALE FOCARULUI
înălțime - 25 cm
lățime - 25 cm
adâncime - 29 cm
DIMENSIUNILE AFUMĂTOAREI DIN LEMN
Dimensiuni 50 x 50 x 120 cm
INCLUS ÎN PREȚ:
2x afumătoare din lemn
suport
focar
acoperiș metalic cu horn rfeglabil
horn: 2 x țeavă dreaptă, 1 x cot
6x leațuri
6 x cârlig din oțel inoxidabil
Sfaturi pentru dvs:
Baza afumării de calitate, este temperatura potrivită. Puteți afuma alimente, la trei temperaturi.
Afumarea cu fum rece (18 – 25 °C) – tipuri de pește alese, salam, cârnați
Afumarea cu fum cald (30 – 40 °C) – specialități de pește, clisă, carne afumată
Afumarea cu fum fierbinte (70 – 90 °C) – afumare combinată cu încălzire – pești, șuncă, crenvurști