Noutate pe Biano: Cum funcționează secțiunea ECO?

Noutate pe Biano: Cum funcționează secțiunea ECO?

Vrem să vă prezentăm o noutate. Am decis să promovăm comportamentul de cumpărare eco-conștient. V-am pregătit o secțiune ECO, în care, pe lângă produse, veți găsi și inspirație, informații și sfaturi despre un stil de viață sustenabil.

Dorim să vă prezentăm o noutate. Am decis să promovăm comportamentul de cumpărare eco-conștient. V-am pregătit o secțiune ECO, în care, pe lângă produse, veți găsi și inspirații, informații și sfaturi despre un stil de viață sustenabil.

Produsele din secțiunea ECO sunt categorizate în funcție de datele furnizate de către magazinele electronice partenere în feed-ul XML.

Alegerea produselor organice și sustenabile este un proces complex, care ne învață în fiecare zi câte ceva nou. Suntem pe deplin conștienți de faptul că, orice produs ales din secțiunea ECO poate să nu fie perfect, conform așteptărilor dumneavoastră. Dar credem cu tărie că făcând pași mici în direcția corectă, vom avea un impact pozitiv.

Cum am determinat noi produsele ecologice și sustenabile pentru Biano?

  • Mai întâi de toate, dacă informațiile despre produsele selectate corespund parametrilor pe care i-am definit, le clasificăm în secțiunea ECO. Acestea sunt realizate cel mai des din materiale sustenabile.
  • În al doilea rând, acestea sunt o alternativă ecologică, care pe lângă faptul că sunt mai ecologice și organice, sunt și mai ieftine.

Contează fiecare efort depus pentru a avea un stil de viață mai ecologic. De aceea, încercăm să alegem cât mai multe produse care să fie ecologice și sustenabile conform criteriilor corespunzătoare și în baza datelor pe care le avem de la magazinele electronice partenere.

Ce mai puteți găsi în secțiunea ECO?

Am pregătit pentru dumneavoastră articole centrate pe un stil de viață conștient.

Ca să fiți la curent cu tot ce înseamnă acest concept, am decis să redactăm articole complexe despre subiecte legate de un stil de viață ecologic, sustenabil și conștient.

Printre primele produse care aparțin secțiunii ECO sunt acele produse realizate din materiale ecologice. În ghidul eco: materiale textile sustenabile, găsiți tot ceea ce considerăm noi ecologic și natural.

O viață plăcută poate fi și mai armonioasă, dacă vă decideți să ajutați cât de puțin și planeta. Vă puteți inspira cu ușurință din următorul articol, privind sfaturile de a economisi energia din propria casă.

Dacă sunteți printre norocoșii care au o grădină și aveți și pasiunea de a crește plante, să știți că contribuiți enorm la un trai conștient pe planeta noastră. Deoarece tema grădinăritului este cu adevărat largă, am pregătit un articol vast, care va ajuta începătorii și va inspira avansații în domeniu.

Împreună vom studia cum să compostăm și să fertilizăm corect, astfel încât recolta să fie prosperă. Pentru a face față condițiilor climatice atunci când dorim să plantăm, cel mai bine este să apelăm la serele din folie sau policarbonat, care cu timpul vor deveni o parte esențială a grădinii dumneavoastră.

Inspirați-vă din colecțiile ECO

Dacă nu știți de unde să începeți amenajarea unei locuințe sustenabile, am creat câteva colecții inspirate, pentru a facilita primul pas spre traseul verde.

Cunoașteți mișcarea internațională ecologică Zero Waste? Nu contează dacă sunteți un novice sau un fruntaș priceput în viața organică. Oricum ar fi, cu siguranță veți alege doar produse care vă vor ajuta să mergeți pe calea unui nou stil de viață.

Ați citit deja despre materialele sustenabile în articolul nostru atașat mai sus. Puteți avea produse realizate din materiale sustenabile în fiecare cameră de acasă doar printr-un click.

Locuința dumneavoastră poate fi confortabilă și ecologică în același timp. Nu am trecut cu vederea decorațiunile de interior și am ales pentru voi textile de calitate și accesorii minunate.

În ce țări funcționează secțiunea ECO: România, Cehia, Slovacia, Ungaria