Admirăm femeile

Admirăm femeile

De-a lungul perioadei noastre de activitate în social media, am avut plăcere să colaborăm cu femei una și una, diferite și speciale fiecare dintre ele, cu pasiuni, visuri, ocupaii și talente variate. Ce le place în a fi femei/ ce admiră la alte femei, mai jos:

Diversitate, talent, inspirație, creativitate, perseverență, putere de muncă, tact, bunătate, dorința de a contribui în a face lumea un loc mai bun și mai frumos, generozitate, respect, susținere reciprocă... am mai scris multe rânduri despre toate lucrurile descoperite și primite de-a lungul colaborărilor noastre cu femei ce activează în social media.

Mai jos, o parte dintre ele împărtășesc cu noi și cu voi ce le place la a fi femei/ ce admiră la alte femei. Atâtea lucruri de învățat și de apreciat unele de la altele. Vă mulțumim!

Ramona de la @joyous.nest:

Admir femeia care, inainte de toate, e un om bun, femeia care se place asa cum e, dar continua sa se imbunatateasca, femeia puternica, dar care isi da voie sa fie si sensibila, femeia care nu-si traieste viata incadrandu-se in tipare, femeia care da putere altor femei.

Alina Dragne - @alinaa.dragne :

Eu admir femeile pentru complexitatea lor. Felul în care o femeie alintă, mângâie, protejează, susține, iubește, luptă, încurajează, unește, colaborează sau acceptă este special. Femeile au un ritm al lor interior care poate intra în armonie cu ritmului naturii și care are darul de a liniști. Eu admir femeile care sunt conștiente de aceste daruri, care își prețuiesc latura feminină și o consideră valoroasă, care nu luptă să se transforme în ceva ce nu pot fi niciodată.

Ioana Motoc - @ioanamtc :

Suntem femei.Suntem acele fiinte care iubesc si le place sa fie iubite.Stim sa fim intotdeauna puternice, chiar daca in interior suntem firave.Stim sa avem rabdare, sa ascultam, sa dam sfaturi la orice ora, pentru ca ne pasa.Poate cateodata suntem prea insistente, cateodata o facem pe indiferentele, dar astea suntem noi.Nehotarate, si totodata atat de sigure.Mature, si totodata atat de copilaroase.Atat de linistite ca si briza marii, dar totodata putem sa ne transformam in uragane.
Pentru ca azi este o zi speciala pentru femei, sa nu uitati ca sunteti speciale!La multi ani tuturor femeilor, in special mamelor si va suntem recunoscatoare pentru iubirea neconditionata pe care ne-o daruiti zi de zi!

Bogdana Uncu - @bogdana.uncu :

De ce îmi place sa fiu femeie? Îmi place, deoarece suntem înțelepte. Suntem delicate și sensibile. Plutim printre propriile emoții. Suntem puternice și putem depăși orice obstacol care apare în viața noastră. Și în final, îmi place ca sunt femeie, deoarece toate suntem frumoase indiferent de standardele societății.

Nicole Dili - @nicole.dili :

Eu sunt femeie, sunt mama, si asta ma face si mai SPECIALA... Mi-as dori sa fiu la fel ca MAMICA MEA, care este o femeie foarte puternica, frumoasa si unica. Noi femeile suntem tot ce barbatii nu pot fi. Suntem CULOARE in acest univers.

Anca Iuhaș de la @inspiring.setups

Admir felul in care fac sa para totul atat de usor: de la modul in care pasesc cu incredere pe tocuri inalte, la a conduce o companie. Sunt mereu puternice si ridica pe umerii lor mici greutatile familiei, carierei si in tot acest timp, reusesc sa isi faca timp si pentru ele.

Ioana Buru - @buruletz :

Sunt mandra ca sunt femeie, consider ca suntem valoroase, puternice, daca ne punem in cap putem sa mutam muntii din loc, cand simtim ca nu mai putem, mai putem inca putin...Femeile sunt lideri peste tot unde privim: de la CEOs care conduc companii mari pana la mamele care cresc copii.

Daria Porumb - @dariaporumb :

Admir foarte mult femeile pentru toata puterea pe care o au in ele...puterea de a lupta si puterea de a trece peste orice obstacol le sta in cale. 🤍

Andreea Chiuaru - @andreea.chiuaru :

Cel mai tare admir la mine si la alte femei determinarea pe care o avem noi atunci cand ne punem ceva in minte. Mi se pare ca femeile par in general foarte firave si ca au nevoie de a fi protejate, dar în realitate suntem mult mai motivate decat partenerii nostri cand ne punem ceva in minte.

Krista Baias - @kristabaias :

In esenta, femeia este o opera de arta creata de Dumnezeu. Femeia este defintia iubirii, a curajului si a frumusetii.
Intotdeauna am apreciat femeile care sunt empatice, care au curajul sa exprime ceea ce simt/gandesc, care au incredere in ele insele, care stiu sa se bucure de prezent si nu in ultimul rand, care sunt sincere.

Raluca Munteanu - @ralucaa.munteanu :

Cea mai puternica femeie din viața mea e mama, o avalanșa de iubire, determinare, blândețe, sacrificiu.

Diana - @diana.tocitu :

De ce imi place ca sunt femeie? Pentru ca femeile sunt ambitioase, dornice sa se cunoasca pe ele si tot timpul sunt in continua dezvoltare. Sunt puternice , capabile sa ierte si sa treaca peste multe. Femeile sunt frumoase si au grija de frumusetea lor. Sunt minunate🤍

Ștefana Teodoroiu - @stefanateodoroiu :

Mereu mi s-a părut fascinant cum o femeie are puterea de a fi fragilă, blândă și emotivă până când secunda următoare se transformă într-o zeiță plină de forță, gata să își apere principiile și familia. Cred că e cea mai frumoasă anti-teză creată de natură.

Vlada - @vlada.avornic :

De-a lungul vieții am admirat numeroase femei de succes, femei ambițioase care inspira și care motivează alte femei sa fie puternice. Mereu mi-am dorit sa devin una și pot sa declar ferm că sunt pe calea cea dreapta. A fi femeie in anul 2021, nu este ușor, deși am luptat pentru drepturile noastre, mai persista pe alocuri discriminare de sexe la numeroase job-URI, veșnic luptam pentru a ne afirma ca personalități și e destul de challenging in zilele noastre. Femeia dupa mine trebuie sa fie frumoasa, stilata, puternica, independenta și cel mai important - împlinita și fericita! Întruchipez eu femeia asta? Absolut și îmi place sa fiu femeie 💗

Laura Charaba - @laura_charaba :

La mulți ani, femei frumoase! Va doresc un an plin de sănătate în primul rand, pt ca traim niște vremuri care ne-au demonstrat ca sănătatea trebuie pusa întotdeauna pe primul loc! Și îți mai doresc multa libertate, libertate sa călătorești, libertate sa te exprimi, sa-ti faci vocea și gândurile cunoscute, libertate sa trăiești exact asa cum îți dorești fără grija de a fi judecata.

Roxana de la @prinlume:

Inainte de a deveni mama, aveam motive complet diferite pentru care eram recunoscatoare ca sunt femeie :) Insa de cand am nascut si de cand port o noua vietuca, simt ca cea mai mare bucurie este aceea de a fi mama. Stiu ca suna cliseic, dar nimic, absolut nimic din tot ce am realizat pana acum nu m-a implinit emotional cum ma implineste iubirea de mama. Chiar daca de multe ori e coplesitoare, plina de griji poate nejustificate, uneori poate sufocanta pentru cel mic, simt ca e cel mai inaltator sentiment. Iar pentru asta si pentru faptul ca acum inteleg ce inseamna sa iubesti un omulet infinit, absolut infinit, sunt fericita si mandra si recunoscatoare ca sunt femeie!

La Mulți Ani!