Epuizat
H-08 Cutit de paine, 25 cm
379,2 RONPreț cu TVA
Parametri
✅Cu suport: | Da |
✅Seturi: | Set |
Descrierea produsului
HAIKU, cutitul traditional by Chroma Cutlery In Japonia, arta sabiei Smith are o traditie indelungata. Astazi, cutitele Haiku sunt fabricate in mici fabrici de cutite japoneze din otel modern de inalta calitate. Imprumutand dintr-o metoda antica, un bambus PEG ( Mekugi ) este introdus din partea laterala in fiecare cutit de haiku unde gulerul si manerul sunt imbinate pentru stabilitate suplimentara. Pana in aceasta zi, fierarii traditionali de sabii din Japonia folosesc aceasta tehnica testata in timp atunci cand isi fac sabii ca cele folosite odata de samurai din Japonia medievala. Cutitele HAIKU sunt extrem de ascutite si isi pastreaza taisul o perioada indelungata. Sunt cutite de calitate, ce pot fi folosite atat de bucatarii profesionisti cat si de amatori. Descriere produs: Lungime lama: 16,5 cm Duritate: 59-60 HRC Lama: otel inoxidabil japonez Tais: dublu (V-Cut) Material maner: Lemn Honoroki traditional japonez Made in Japan Instructiuni de utilizare: Nu se spala la masina de spalat vase. Spalati de mana si stergeti cu o carpa moale dupa fiecare utilizare. Ascutiti in mod regulat cutitul, folosind piatra de ascutit de inalta calitate. Sub nici o forma a nu se ascuti cu un aparat de ascutit din inox, deoarece va strica lama! Cutitul trebuie ascutit zilnic (folosit in mod profesional) sau o data la 6 luni (folosit in mediu casnic) si de catre aceeasi persoana. Fiecare persoana are un unghi individual de ascutire. Depozitati cutitul intr-o caseta, ca de exemplu un suport de cutite din lemn, astfel incat sa nu reprezinte un pericol. Folositi doar tocatoare din lemn sau plastic, niciodata unul din granit sau sticla. Folositi intotdeauna cutitul in prepararea alimentelor, niciodata sa taiati alimente congelate sau oase.