Meniu principal
Inspirație

Hai la picnic - construiește amintiri!

Uneori micile ieșiri din rutină, deciziile de a face altfel lucruri pe care oricum le-ai face în ziua respectivă, adăugarea unor detalii în rețeta zilei, toate acestea sunt cele care ne reîncarcă bateriile, aduc bucurie și rămân ca amintiri de preț.

Pe Oana Riz o găsiți pe instagram, unde creaază o (atmosferă de) poveste cu fiecare imagine pe care o postează. Iar pentru ieșirea la picnic a creat un serial întreg și ne-a amintit cât de puțin ne trebuie, alături de natură, ca să avem o ieșire splendidă.
până la urmă, despre asta este copilăria

până la urmă, despre asta este copilăria


Luați cu voi cărți și/ sau jucării, eventual unele care să îi încurajeze pe cei mici să exploreze natura din jurul lor (cum ar fi o lupă pentru insecte).

Și ceva bun, de casă, mai ales că este sezonul gemurilor și conservelor proaspăt făcute ;) Puteți găsi inspirație în numeroase produse care să facă bucătăreala un proces mai facil și mai plăcut, și putem să vedem câteva opțiuni și în pozele Oanei:

bunătăți de vară-toamnă
bunătăți de vară-toamnă


Accesoriul practic, simpatic și motivant este un coș de picnic. Fie că este pentru voi, fie că îl oferiți cadou. Și, atunci când este și gata echipat cu farfurii, tacâmuri, pahare etc (unele chiar și cu un compartiment termic!), puteți da curs și inițiativelor spontane. Fie adăugați ceva bun de acasă, fie faceți un popas pe drum la patiseria preferată și gata pachetul. Ca să nu mai vorbim despre cât de drăguț este unul, iar lucrurile cu care ne înconjurăm contribuie mereu la starea noastră de spirit.Sau puteți încerca varianta Ramonei (decohomebyramo - o găsiți pe instagram), un picnic pe plajă. Un coș echipat este un accesoriu numai bun atunci când ești în vacanță și vrei să aștepți la malul mării răsăritul ori apusul.
Sau puteți încerca varianta Ramonei (decohomebyramo - o găsiți pe instagram), un picnic pe plajă. Un coș echipat este un accesoriu numai bun atunci când ești în vacanță și vrei să aștepți la malul mării răsăritul ori apusul.