Biano Pixel

Funcția Biano Pixel ajută produsele dvs. să ajungă pe poziții mai bune pe marketplace-ul Biano și să atragă atenția unui utilizator interesat. Este unul dintre cele mai eficiente instrumente de remarketing care economisește timpul clientului în căutarea produsului potrivit și ajută la eficacitatea campaniei magazinului online.

Implementare

Importanța remarketingului pe Biano

Personalizarea ofertei către utilizator

Actualmente, există multe modalități de a ajuta un client să aleagă un produs personalizat. Biano Pixel este o soluție care permite afișarea de produse personalizate pe Biano.ro în funcție de preferințele utilizatorului - ținând cont de opțiunile sale anterioare pe site-ul magazinului online.

Rata de conversie îmbunătățită

În același timp, Biano Pixel ajută magazinele să ajungă la clienții care au făcut o achiziție în magazinul online dat sau l-au vizitat măcar o dată. Este unul dintre cele mai eficiente instrumente de remarketing, care economisește timp clienților atunci când caută produse și îmbunătățește performanța campaniilor pentru magazinele online.

Mai multă vizibilitate a produselor dvs. pe Biano

Afișarea de produse pe care un utilizator le preferă pe primele poziții pe piața Biano nu numai că vă poate îmbunătăți considerabil șansele de conversie, dar produsele dvs. vor fi vizibile și pentru un public mai larg.

Biano Pixel - mod de minimizare a costului pe comandă

Datorită unei afișări personalizate a produselor, performanța generală a campaniei este îmbunătățită. Utilizatorul va găsi ceea ce caută, iar magazinul online își va vinde bunurile la un cost minim.

Beneficii

Vizibilitate mai mare pe piața Biano datorită unei oferte personalizate

Creștere a vânzărilor și conversiilor

Minimizare a costurilor datorită unei afișări personalizate

Cum funcționează Biano Pixel

Utilizatorul a lansat o căutare sau a făcut o achiziție pe magazinul online cu un Biano Pixel activ.

Ordinea produselor pe Biano.ro este ajustată în funcție de parametrii produselor vizualizate sau achiziționate.

Creștere a performanței generale de publicitate datorită unei afișări personalizate a produselor.

Vrei să afli mai multe?

Irina Hule Account manager

support@biano.ro

Doriți să aflați mai multe despre Biano Pixel și beneficiile sale pentru magazinul dvs. online? Luați legătura cu reprezentantul nostru Biano.

Rezervați un apel

FAQ

1. Este Biano Pixel un serviciu cu plată?

Serviciul este complet gratuit. Se aplică aceeași listă de prețuri CPC ca și pentru afișarea nedirecționată a produselor. Beneficiul pentru dvs. sunt conversii mult mai bune.

2. Unde trebuie plasat codul Biano Pixel?

Pentru funcționalitatea corectă a funcției Biano Pixel, codul trebuie implementat pe toate paginile magazinului online, inclusiv pe ultima pagină, așa-numită pagină de checkout.

3. Cu ce tip de date funcționează Biano Pixel?

Datele transmise sunt complet anonime, Biano Pixel nu colectează date personale ale utilizatorilor. Acesta colectează doar date anonime care transmit dacă utilizatorul a fost pe site-ul dvs., într-o anumită categorie sau dacă a fost făcută o achiziție.

4. Este posibil să implementați Biano Pixel prin Google tag manager?

Da, cu sigurantă. Citiți instrucțiunile din secțiunea de implementare.